STN EN 14710-2 + A2: 2009 (92 0616), Požiarne čerpadlá. Požiarne odstredivé čerpadlá bez zavodňovacieho zariadenia Časť 2 Overovanie všeobecných a bezpečnostných požiadaviek (Konsolidovaný text) - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Ochrana a bezpečnosť pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14710-2: 2005 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14710-2 + A1 z augusta 2008 v celom rozsahu. STN EN 14710-2 + A1 z augusta 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 17 Ochrana a bezpečnosť pred požiarmi
Keywords: normy