STN EN 60838-1/A1: 2009 (36 0385), Rozličné objímky na svetelné zdroje Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60838-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60838-1: 2004/A1: 2008