STN ISO 2789: 2009 (01 0150), Informácie a dokumentácia. Medzinárodná knižničná štatistika. - Majerová, Jarmila, 1959-; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2789: 2006
Spracovateľ: Jarmila Majerová. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Keywords: normy