STN EN 474-1 + A1: 2009 (27 5340), Stroje na zemné práce. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky (Konsolidovaný text) - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je sliovenskou verziou európskej normy EN 474-1: 2006 + A1: 2009