STN EN 13019 + A1: 2009 (27 8319), Stroje na čistenie povrchu vozoviek. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Jánoška, Ivan; Gába, Vojtěch (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 13019: 2001 + A1: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika