STN EN 13021 + A1: 2009 (27 8325), Stroje na zimnú údržbu ciest. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13021: 2003 + A1: 2008