STN EN 62471: 2009 (36 0101), Fotobiologická bezpečnosť svetelných zdrojov a systémov svetelných zdrojov. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62471: 2008