STN EN 60400: 2009 (36 0381), Objímky na trubicové žiarivky a na štartéry. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60400: 2008