STN EN 60400: 2009 (36 0381), Objímky na trubicové žiarivky a na štartéry. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60400: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60400 z júna 2002 v celom rozsahu. STN EN 60400 z júna 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.8.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy