STN EN 60601-2-27: 2009 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-27 Osobitné požiadavky na bezpečnosť vrátane nevyhnutných prevádzkových vlastností elektrokardiografických monitorovacích prístrojov - Čermáková, Dagmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60601-2-27: 2006 vrátane EN 60601-2-27: 2006/Cor. Dec. 2006