STN EN 12811-2: 2009 (72 8110), Dočasné zariadenia staveniska Časť 2 Informácie o materiáloch - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12811-2: 2004