STN EN 15004-1: 2009 (92 0430), Stabilné hasiace zariadenia. Plynové hasiace zariadenia Časť 1 Navrhovanie, inštalácia a údržba (mod ISO 14520-1: 2006) - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15004-1: 2008