STN EN 15004-1: 2009 (92 0430), Stabilné hasiace zariadenia. Plynové hasiace zariadenia Časť 1 Navrhovanie, inštalácia a údržba (mod ISO 14520-1: 2006) - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15004-1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15004-1 z decembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy