STN EN 1777 + A1: 2009 (92 0607), Vysokozdvíhacie plošiny (VP) pre hasičské a záchranné služby. Bezpečnostné požiadavky a skúšky (Konsolidovaný text). - Kuzma, Vladimír; Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1777: 2004 + A1: 2009