STN EN 206-1/NA: 2009 (73 2403), Betón Časť 1 Špecifikácia, vlastnosti, výroba a zhoda. Národná príloha - Marec, Miloš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 206-1: 2002