STN EN 206-1/NA: 2009 (73 2403), Betón Časť 1 Špecifikácia, vlastnosti, výroba a zhoda. Národná príloha - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 206-1: 2002
Táto národná príloha STN EN 206-1/NA nahrádza STN EN 206-1/Z1 z júla 2004 v celom rozsahu a upravuje články : 2.1.6; 4.2.2; 4.2.3; 4.2.4; 4.2.6; 4.3; 5.2 STN 73 1210 z júla 2006 a články 2.1.4 a 2.2.1 STN 73 2401 z augusta 1986
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Dátum účinnosti opravy normy: október 2011
Keywords: normy