STN EN ISO 15614-3: 2009 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Skúška postupu zvárania Časť 3 Tavné zváranie nelegovaných a nízkolegovaných liatin (ISO 15614-3: 2008) - Paldanová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15614-3: 2008