STN EN 13155 + A2: 2009 (27 0038), Žeriavy. Bezpečnosť. Odnímateľné príslušenstvo na zdvíhanie bremien (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13155: 2003 + A2: 2009