STN EN ISO 1628-1: 2009 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedených roztokoch kapilárnymi viskozimetrami Časť 1 Všeobecné zásady (ISO 1628-1: 2009) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1628-1: 2009