STN EN 1996-1-2/NA: 2009 (73 1101), Eurokód 6. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Bellová, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1996-1-2: 2007