STN EN 1996-1-2/NA: 2009 (73 1101), Eurokód 6. Navrhovanie murovaných konštrukcií Časť 1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru. Národná príloha - Bellová, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1996-1-2: 2007
Spracovateľ: Mária Bellová. Technická komisia: TK 74 Navrhovanie a zhotovovanie murovaných konštrukcií
Keywords: normy