STN EN 13786 + A1: 2009 (06 1811), Samočinné prepínacie ventily s maximálnym výstupným tlakom do 4 bar vrátane a s objemovým prietokom do 100 kg/h vrátane určené na bután, propán alebo ich zmesi s pridruženými zabezpečovacími zariadeniami (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13786: 2004 + A1: 2008