STN EN 50496: 2009 (36 7943), Určovanie expozície pracovníkov elektromagnetickými poliami a vyhodnocovanie rizika vo vysielacej stanici. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50496: 2008