STN EN 15691: 2009 (65 6570), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie celkového suchého zvyšku (neprchavých látok). Gravimetrická metóda. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15691: 2009