STN EN 13304: 2009 (65 7209), Asfalty a asfaltové spojivá. Súbor požiadaviek na oxidované asfalty. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13304: 2009