STN EN 12876: 2009 (75 8414), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Kyslík. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12876: 2009