STN EN 1998-2/A1: 2009 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 2 Mosty. Zmena A1 - Sokol, Milan; Tvrdá, Katarína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 1998-2: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 1998-2: 2005/A1: 2009
Spracovateľ: Milan Sokol, Katarína Tvrdá. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy