STN ISO 8422: 2009 (01 0259), Preberacie plány postupným výberom pri kontrole porovnávaním. - Janiga, Ivan; Horníková, Adriana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8422: 2006