STN EN 14678-1 + A1: 2009 (07 8635), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Konštrukcia a prevádzka zariadení na LPG určených pre plniace stanice Časť 1 Výdajné stojany (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14678-1: 2006 + A1: 2009