STN EN 14678-1 + A1: 2009 (07 8635), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Konštrukcia a prevádzka zariadení na LPG určených pre plniace stanice Časť 1 Výdajné stojany (Konsolidovaný text) - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14678-1: 2006 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14678-1 zo septembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy