STN EN 60598-1: 2009 (36 0600), Svietidlá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-1: 2008