STN EN 1672-2 + A1: 2009 (51 2000), Potravinárske stroje. Základné zásady Časť 2 Hygienické požiadavky (Konsolidovaný text) - Chriašteľ, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1672-2: 2005 + A1: 2009