STN EN 15633-1: 2009 (56 0130), Potraviny. Dôkaz alergénov v potravinách imunochemickými metódami Časť 1 Všeobecné ustanovenia - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15633-1: 2009