STN EN 899: 2009 (75 8200), Chemikálie pri úprave vody na pitnú vodu. Kyselina sírová. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 899: 2009