STN EN 939: 2009 (75 8404), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chloritan sodný. - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 938: 2009