STN EN 939: 2009 (75 8404), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chloritan sodný. - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 938: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 938 z februára 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Norma je nahradená normou STN EN 938 z januára 2017 v celom rozsahu
Keywords: normy