STN EN 55015/A2: 2009 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. Zmena A2. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 65015: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2005/A2: 2009