STN EN 60950-1/A11: 2009 (36 9060), Zariadenia informačných technológií. Bezpečnosť Časť 1 Všeobecné požiadavky. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 60950-1: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60950-1: 2006/A11: 2009