STN EN 1594: 2009 (38 6435), Systémy zásobovania plynom. Plynovody na maximálny prevádzkový tlak nad 16 barov. Požiadavky na prevádzku - Hromádka, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Doprava a rozvod plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1594: 2009
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1594 z júna 2009, ktorá od 1.6.2009 nahradila STN EN 1594 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Hromádka. Technická komisia: TK 113 Doprava a rozvod plynu
Norma je nahradená normou STN EN 1594 z marca 2014 v celom rozsahu
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty