STN EN ISO 898-1: 2009 (02 1005), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok z uhlíkovej a legovanej ocele Časť 1 Skrutky so stanovenými pevnostnými triedami. Základný závit a závit s jemným stúpaním (ISO 898-1: 2009) - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 898-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 898-1 z apríla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 898-1 z júla 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy