STN EN 12162 + A1: 2009 (11 0031), Čerpadlá na kvapaliny. Požiadavky na bezpečnosť. Postup vykonávania hydrostatických tlakových skúšok (Konsolidovaný text). - Chnapko, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 57 Čerpadlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12162: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12162 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 12162 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Rudolf Chnapko. Technická komisia: TK 57 Čerpadlá
Keywords: normy