STN EN 15059: 2009 (27 3611), Snežné pásové vozidlo. Bezpečnostné požiadavky. - Volčko, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15059: 2009