STN EN 15594: 2009 (28 0343), Železničné aplikácie. Trať. Renovácia koľajníc elektrickým oblúkom. - Matúšik, Vladimír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15594: 2009