STN EN 15594: 2009 (28 0343), Železničné aplikácie. Trať. Renovácia koľajníc elektrickým oblúkom. - Matúšik, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15594: 2009
Spracovateľ: Vladimír Matúšik. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a koľajové vozidlá
Keywords: normy