STN EN 1335-3: 2009 (91 0852), Kancelársky nábytok. Pracovné stoličky Časť 3 Skúšobné metódy - Gáborík, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 16 Drevárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1335-3: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1335-3 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Gáborík. Technická komisia: TK 16 Drevárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: máj 2010
Norma je nahradená normou STN EN 1335-2 z novembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy