STN ISO/IEC 12207: 2009 (36 9784), Systémové a softvérové inžinierstvo. Procesy životného cyklu softvéru - Šrubařová, Ružena; Bartuš, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 12207: 2008