STN EN ISO 3747: 2009 (01 1612), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustického tlaku. Porovnávacia metóda in situ (ISO 3747: 2000). - Pobjecký, Ivan; Kozák, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN ISO 3747: 2009 a je vydaná so súhlasom ČNI, Česká republika