STN EN ISO 9614-1: 2009 (01 1617), Akustika. Určenie hladín akustického výkonu zdrojov hluku pomocou akustickej intenzity Časť 1 Meranie v pevných bodoch (ISO 9614-1: 1993) - Mihalčík, Ladislav; Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9614-1: 2009