STN EN ISO 11203: 2009 (01 1619), Akustika. Hluk vyžarovaný strojmi a zariadeniami. Určenie emisných hladín akustického tlaku na pracovnom mieste a na iných presne vymedzených miestach z hladiny akustického výkonu (ISO 11203: 1995). - Ploszek, Artuš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11203: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11203 z októbra 1999 v celom rozsahu. STN EN ISO 11203 z októbra 1999 sa môže s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Artuš Ploszek. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy