STN EN ISO 11204: 2009 (01 1619), Akustika. Hluk vyžarovaný strojmi a zariadeniami. Určenie emisných hladín akustického tlaku na pracovnom mieste a na iných presne vymedzených miestach. Metóda vyžadujúca korekcie na vplyv prostredia (ISO 11204: 1995 + Cor. 1: 1997). - Ploszek, Artuš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norms je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11204: 2009